Arbëri

Qysh me e rrit overdraftin deri në dyfishin e pagës? Shiko videon

Artikull i sponsorizuar
 

Nëse dëshironi të aplikoni për overdraft apo nëse doni vetëm ta rrisni limitin ekzistues, ju mund të aplikoni online.

Me overdraft të bankës ProCredit ju përfitoni fonde shtesë deri në dyfishin e pagës tuaj dhe paguani interes ditor vetëm për shumën që shpenzoni. Overdrafti përdoret në ato raste kur keni ndonjë shpenzim shtesë apo ndonjë rast emergjent e nuk i keni paratë për momentin.