Arbëri

Reka: Negociatat e shpejta dhe të padrejta s’mund ta përmbyllin historinë armiqësore

Foto: KOHA
 

Ish-ministri i Integrimeve Evropiane, Blerim Reka, duke folur për bisedimet Kosovë-Serbi, ka thënë se negociatat e shpejta, duke mos qenë të drejta, nuk mund ta përmbyllin historinë armiqësore mes dy vendeve. Reka ka përmendur katër raundet e bisedimeve mes Kosovës dhe Serbisë që nuk kanë dhënë rezultate.

Duke përmendur kronologjikisht negociatat e kaluara, Reka, që është njohës i politikave ndërkombëtare, ka thënë se historia e harruar, mund ta përsërisë atë.