Arbëri

Analizë: Kosova dhe tmerri i natës (apo i “non-paper”-it)

 

Profesor Dr jur, Dr phil Marc Weller, MA, MALD, PhD, FCIArb

I frikësohemi më së shumti të panjohurës. Një zhurmë e papritur në terrin e natës mund të nxisë vegime përbindëshash dashakëqij në mendjet tona. Por, sapo të ndizet drita e shohim se nuk ishte asgjë më shumë pos një fluture që përplas krahët në xham.