Arbëri

Izraeli i gatshëm për fillimin e fluturimeve Prishtinë-Tel Aviv

Izraeli i gatshëm për fillimin e fluturimeve Prishtinë-Tel Aviv
 

Njohja nga Izraeli ka bërë që nga dy vendet të hapen shumë mundësi për bashkëpunim të ndërsjellë.

Damian Brikman Bashkëthemelues dhe CEO i KIDIC (Korporata për Zhvillim Kosovë-Izrael), tha për RTK se është e lumtur që ka ardhur në Kosovë.