Arbëri

Qeveria e re pa program

Qeveria e re pa program

Qeveria e re është duke punuar pa program. Dokumenti bazë mbi të cilin ajo do t’i zhvillojë politikat ende nuk është hartuar dhe për kohën e finalizimit të tij nuk kanë dhënë një informatë në kabinetin e kryeministrit Albin Kurti.

 

Dikasteret e Qeverisë së re ende nuk i kanë caktuar prioritetet. Për pasojë, ekzekutivi është duke punuar pa program, por i cili pritet të finalizohet shpejt, në një punëtori që për pjesëmarrës do t’i ketë kryeministrin, zëvendëskryeministrat e ministrat, e ngjashme sikur ajo e para një viti që ishte organizuar në Prevallë. Në shoqërinë civile identifikojnë prioritetet, të cilat duhet listuar në Programin e Qeverisë

Qeveria e re është duke punuar pa program. Dokumenti bazë mbi të cilin ajo do t’i zhvillojë politikat ende nuk është hartuar dhe për kohën e finalizimit të tij nuk kanë dhënë një informatë në kabinetin e kryeministrit Albin Kurti.

Megjithëkëtë, zëdhënësi i Qeverisë, Përparim Kryeziu, thotë se programi do të finalizohet brenda pak kohësh.