Arbëri

Deputetët turq kanë tri kushte për Kurtin dhe Osmanin

Zmbrapsja e Kosovës nga hapja e Ambasadës në Jerusalem, shpallja si terroriste e lëvizjes së Fetullah Gylenit dhe mbyllja e shkollave të afërta me të, janë tri kërkesat për koalicion, të cilat do t’ia shtrojë Lëvizjes Vetëvendosje Partia Demokratike Turke e Kosovës.

 

Zmbrapsja e Kosovës nga hapja e Ambasadës në Jerusalem, shpallja si terroriste e lëvizjes së Fetullah Gylenit dhe mbyllja e shkollave të afërta me të, janë tri kërkesat për koalicion, të cilat do t’ia shtrojë Lëvizjes Vetëvendosje Partia Demokratike Turke e Kosovës.

Sipas kreut të KDTP-së, Fikrim Damka, qëndrimet e partisë së tij do t’i bëhen të ditura kreut të LVV-së, Albin Kurti, gjatë takimit mes tyre, që ai thotë të jetë caktuar për të martën.