Arbëri

Berisha nuk pranon vendimet e Supremes, paralajmëron ankesë në Kushtetuese

 

Kryetari i Partisë Liberale Egjiptiane, Veton Berisha ka reaguar ndaj vendimeve të Gjykatës Supreme duke thënë se ato janë të papranuara pasi sipas tij janë të njëanshme dhe të paqarta në aspektin faktik dhe përmbajtjesor.

Ai ka thënë se do të procedojnë ankesë edhe në Gjykatën Kushtetuese për të konfirmuar të drejtën e tyre.