Arbëri

Balje e Berisha dorëzojnë ankesë në Supreme për anulimin e votave edhe në disa komuna

Balje e Berisha dorëzojnë ankesë në Supreme për anulimin e votave edhe në disa komuna
 

Duda Balje dhe Veton Berisha nga Partia Liberale Egjiptiane kanë dorëzuar ankesë në Supreme për anulimin e votave edhe në disa komuna përveç atyre që janë anuluar.

Balje ka thënë se janë të kënaqur me vendimin e djeshëm të PZAP-së, porse presin që edhe ankesa që kanë dorëzuar sot të ketë të njëjtën përgjigje.