Arbëri

MASh-i ndan çmimin vjetor “Shaban Jashari”

 

Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka organizuar ceremoninë tradicionale të ndarjes së çmimit "Shaban Jashari", i cili i jepet mësimdhënësit të dalluar për kontribut në fushën e arsimit dhe edukimit.

Mësimdhënësja e Shkollës së Mjekësisë "Dr. Xheladin Deda", Shemsije Zeqiri nga Mitrovica këtë vit është nderuar me këtë çmim në shenjë respekti për përkushtimin në punë.