Arbëri

Kosova nuk dorëzohet: “Kamenova” na u rrëmbye

 

Agjencia Kosovare e Privatizimit është ankuar në Gjykatën e Apelit në Mal të Zi, pasi Gjykata Themelore e Kotorrit refuzoi padinë e saj, me të cilën AKP-ja pretendon se kompania “Rekreaturs” ka vjedhur pronën e saj, 33 mijë metra katrorë tokë në pjesën e prapme të plazhit të “Kamenovës”.

Agjencia ka konfirmuar për “Vijesti” se gjithashtu ka ngre padi në Gjykatën Ndërkombëtare të Drejtësisë në Strasburg dhe po pret deklaratën.