Arbëri

Sot protestojnë punonjësit e Lotarisë dhe gastronomët

Sot protestojnë punonjësit e Lotarisë dhe gastronomët
Foto: Ilustrim
 

Sot në Prishtinë do të protestojnë punonjësit e Lotarisë së Kosovës dhe po ashtu është paralajmëruar protestë e Shoqatës së Gastronomëve të Kosovës.

Punonjësit e Lotarisë kanë bërë të ditur se do të protestojnë para Qeverisë me fillim në ora 11:00, për mosekzekutim të pagave. E në ora 14:00 është paralajmëruar një protestë e Shoqatës së Gastronomëve të Kosovës nga ora 14:00 në sheshin “Zahir Pajaziti” në Prishtinë. Gastronomët po protestojnë kundër masave kufizuese të marra për të parandaluar përhapjen e pandemisë e po ashtu po kundërshtojnë paralajmërimin për shtrëngim të masave.