Arbëri

Makolli: Ajri i ndotur rrezik që po nënvlerësohet

Makolli: Ajri i ndotur rrezik që po nënvlerësohet
 

Prishtinë, 25 shkurt (Ekonomia Online) - Ndotja e ajrit mbetet një nga problemet me të cilat po përballet Kosova, dhe sipas profesorit të Shkencave të Mjedisit, Sami Makolli, rregullimi i kësaj çështje është në fund të listës së prioriteteve të Qeverisë.

Makolli, tregon për Ekonomia Online, se cilësia e ajrit në Prishtinë është e dëmshme.