Arbëri

Osmani me Abbottin diskutojnë për “sulmet me prapavijë politike”

Osmani me Abbottin diskutojnë për “sulmet me prapavijë politike”
 

Ushtruesja e detyrës së presidentes, Vjosa Osmani ka pritur në takim ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar, Nicholas Abott, me të cilin ndër të tjera ka biseduar për zhvillimet aktuale në vend.

Sipas njoftimit, Osmani e Abbott diskutuan edhe për zhvillimet e fundit në vend dhe, siç i kanë quajtur ata, sulmet me prapavijë politike, duke bërë thirrje për mbrojtjen e të drejtave dhe sigurisë së qytetarëve tanë si dhe për hetim të plotë e sa më të shpejtë të rasteve.