Arbëri

16 ankesa u dorëzuan në PZAP rreth procesit zgjedhor

16 ankesa u dorëzuan në PZAP rreth procesit zgjedhor
Foto: KOHA
 

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa ka pranuar 16 ankesa që nga mbyllja e vendvotimeve deri në orën 19:00 të së hënës. Zyrtarë nga Paneli i kanë thënë KOHËS se për ankesat janë paraqitur individë, subjekte politike, kandidatë për deputetë dhe organizata.

PZAP-ja njofton se ankesat janë dorëzuar rreth thyerjes së heshtjes zgjedhore, bërjes së fushatës zgjedhore, dërgimit të mesazheve me sms dhe parregullsi në vendvotime, si votim i shumëfishtë dhe mospërputhje të rezultateve.