Arbëri

Selimi e Lumezi takohen për të diskutuar mbarëvajtjen e procesit zgjedhor

 

Ministri në detyrë i Drejtësisë, Selim Selimi, ka zhvilluar një takim me kryeprokurorin, Aleksandër Lumezi, për mbarëvajtjen e procesit zgjedhor.

Selimi ka bërë thirrje që komisionerët dhe vëzhguesit t’iu përmbahen principeve të administrimit të procesit të votimit dhe numërimit të votave.