Arbëri

Dëmtimi i rrugës në Marec vështirëson qarkullimin për banorët dhe minatorët e Artanës

Dëmtimi i rrugës në Marec vështirëson qarkullimin për banorët dhe minatorët e Artanës

Urës së drunjtë që i shërbente banorëve të lagjes “Makolli” në fshatin Marec për të kaluar në asfalt, i kanë mbetur vetëm gjurmët. Vërshimet kanë marrë me vete atë, duke vështirësuar qarkullimin banorëve të pesë shtëpive të kësaj lagjeje.

 

Urës së drunjtë që i shërbente banorëve të lagjes “Makolli” në fshatin Marec për të kaluar në asfalt, i kanë mbetur vetëm gjurmët. Vërshimet kanë marrë me vete atë, duke vështirësuar qarkullimin banorëve të pesë shtëpive të kësaj lagjeje.

Edhe rruga që kalonin me vetura është dëmtuar, duke e bërë pothuajse të pamundur kalimin në asfaltin, i cili po ashtu është dëmtuar rëndë nga reshjet e fundit.