Arbëri

Kosova dhe Izraeli lidhin marrëdhënie diplomatike më 1 shkurt

 

Marrëdhënia diplomatike mes Republikës së Kosovës dhe shtetit të Izraelit do të zyrtarizohet më 1 shkurt, me një ceremoni solemne virtuale.

Lajmin e ka bërë të ditur Ministria e Punëve të Jashtme të Kosovës, sipas së cilës Republika e Kosovës po hyn në një etapë të re historike me shtetin e Izraelit.