Arbëri

Varroset ish-gjykatësi i njohur Bajram Kadriu

Varroset ish-gjykatësi i njohur Bajram Kadriu
 

Sot në varrezat e Zhegrës është varrosur ish-gjykatësi i njohur nga Gjilani, Bajram Kadriu.

Kadriu vdiq dje në moshën 85-vjeçare. Ai ishte edhe kryetar i Gjykatës dhe kryeprokuror në Gjilan.