Arbëri

MI-ja thotë të gjitha rrugët janë të kalueshme

Foto: KOHA
 

Ministria e Infrastrukturës ka njoftuar se është duke vazhduar pastrimi i rrugëve për shkak të reshjeve të borës.

MI-ja njofton se janë kryer disa intervenime në Prishtinë, Mitrovicë, Pejë, Gjakovë, Prizren, Ferizaj dhe Gjilan, si dhe në autostradat “Arbën Xhaferi” dhe “Ibrahim Rugova”.