Arbëri

PZAP-ja vendos nesër për ankesat e partive për moscertifikim të kandidatëve

PZAP-ja vendos nesër për ankesat e partive për moscertifikim të kandidatëve
 

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa ka bërë të ditur se nesër do të dalë me vendimin lidhur me ankesat që ka pranuar nga partitë politike kundër vendimit të KQZ-së, për moscertifikim të subjekteve politike dhe kandidateve.

“PZAP-i do t’ju informojë në afatin më të shpejtë të mundshëm për vendimet që do t’i marrë lidhur me apelet e paraqitura nga subjektet politike kundër vendimit të KQZ-së për moscertifikim të subjekteve politike dhe kandidatëve. Afati për shqyrtimin dhe vendosjen e këtyre apeleve është 72 orë nga momenti i dorëzimit të këtyre apeleve nga palët në PZAP që i bie se vendimet do të merren deri nesër me datë 26 janar 2021”, thuhet njoftimin e PZAP.