Arbëri

Vdiq specialistja e Pediatrisë, Sanije Shala-Demiri

Vdiq specialistja e Pediatrisë, Sanije Shala-Demiri
 

Oda e Mjekëve të Kosovës ka njoftuar se ka vdekur specialistja e pediatrisë, Sanije Shala-Demiri.

Përmes një njoftimi në Facebook bëhet e ditur se Dr. Shala-Demiri ka qenë specialiste e pediatrisë, dhe i ka shërbyer pacientëve pranë Spitalit të përgjithshëm në Mitrovicë.