Arbëri

Partitë ende s’janë ankuar për procesin e certifikimit

Partitë ende s’janë ankuar për procesin e certifikimit
 

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa ka thënë se deri në paraditen e së shtunës nuk ka pranuar asnjë ankesë të partive politike rreth procesit të certifikimit.

Të premten, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve nuk certifikoi listat zgjedhore të Lëvizjes Vetëvendosje, Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës dhe Nismës Socialdemokrate, me këtë të fundit që s’e certifikoi as si parti politike. Arsye ishte moszëvendësimi i kandidatëve për deputetë që kanë problemem e ligjin.