Arbëri

Kurti: Lista e kandidatëve për deputetë të VV-së mbetet ajo që ishte, unë jam bartës i listës

Kurti: Lista e kandidatëve për deputetë të VV-së mbetet ajo që ishte, unë jam bartës i listës
 

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, ka thënë se lista e kandidatëve për deputetë të kësaj partie mbetet ajo që është dorëzuar që nga fillimi në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve.

Ai ka thënë se ai është bartës i listës dhe si i tillë do t’i respektojë ligjet dhe Kushtetutën.