Arbëri

VV-ja pretendon se u ndryshua kërkesa drejtuar KGJK-së për verifikimin e kandidatëve, KQZ-ja e mohon

VV-ja pretendon se u ndryshua kërkesa drejtuar KGJK-së për verifikimin e kandidatëve, KQZ-ja e mohon
 

Lëvizja Vetëvendosje pretendon se përmbajtja e kërkesës së Komisionit Qendror Zgjedhor dërguar Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK) për Verifikimin e kandidatëve për deputetë, ka pësuar ndryshime nga versioni fillestar. Përfaqësuesi i Vetëvendosjes në KQZ, Alim Rama ka ngritur dyshime se ka pasur intervenim prej dikujt me influencë.

“Sipas informacioneve që kemi, jemi në dijeni për dy drafte. Midis draftit të parë dhe këtij të dytit, ka dallime shumë të rëndësishme, prej nga duket se ka pasur një intervenim prej dikujt me influencë të madhe në KQZ, me tendencë të lexueshme politike”, ka thënë anëtari i VV-së në KQZ, Alim Rama.