Arbëri

AKR-ja thotë se LDK-ja nuk e respektoi marrëveshjen për renditje në listën zgjedhore

AKR-ja thotë se LDK-ja nuk e respektoi marrëveshjen për renditje në listën zgjedhore
Foto: KOHA
 

Lidhja Demokratike e Kosovës dhe Aleanca Kosova e Re kishin marrëveshje për renditje të kandidatëve në listën për zgjedhjet e parakohshme parlamentare.

Mirëpo, AKR-ja po pretendon se partia aleate ka thyer këtë marrëveshje, duke ndryshuar renditjen.