Arbëri

“Ndihem si në një film të keq horror”

 

Një veturë Citroën u përplas me një kamion në autostradë. Prindërit dhe dyfëmijë vdiqën menjëherë në vend të ngjarjes. Vajza më e vogël, Violeta trivjeçare, mbijetoi mrekullisht. Aksidenti ndodhi të enjten në Shqipëri, në afërsi të Rrëshenit.

Shoku është mjaft i thellë në Schaffhausen të Zvicrës, ku jetonte familja.