Arbëri

39 vjet nga vrasja e vëllezërve Gërvalla dhe Kadri Zekës

39 vjet nga vrasja e vëllezërve Gërvalla dhe Kadri Zekës
 

17 janari i vitit 1982, është dita kur u vranë në një atentat vëllezërit Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zeka.

Edhe pse kanë kaluar 39 vjet, ajo ditë mbetet përgjithnjë e freskët me zinë e saj jo vetëm për familjet, por edhe për një numër njerëzish që kanë qenë të lidhur shpirtërisht e organizativisht me veprimtarët.