Arbëri

PDK-ja publikon listën e kandidatëve për deputetë, asnjë emër i ri në 10-shen e parë

PDK-ja publikon listën e kandidatëve për deputetë, asnjë emër i ri në 10-shen e parë
Foto: KOHA
 

Partia Demokratike e Kosovës ka publikuar listën e plotë të kandidatëve për deputetë.

Kësaj liste i prin Enver Hoxhaj, pasuar nga Uran Ismaili dhe Eliza Hoxha.