Arbëri

PZAP-i hedh poshtë ankesat në lidhje me vendimin e KQZ-së për votat e diasporës

PZAP-i hedh poshtë ankesat në lidhje me vendimin e KQZ-së për votat e diasporës
 

PZAP-i hedh poshtë ankesat e VV-së e Germinit për verifikimin e votave të diasporës

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa ka hedhur poshtë ankesat e Lëvizjes Vetëvendosje dhe organizatës Germin për verifikimin e aplikacioneve për regjistrim të votuesve jashtë Kosovës, në zgjedhjet e parakohshme që do të mbahen më 14 shkurt në Kosovë.