Arbëri

IHK: Ngritje enorme dhe e shpejtë e nivelit të Drinit të Bardhë

Foto: Ilustrim
 

Në të gjithë lumenjtë e vendit ka ngritje të niveleve, njofton Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës.

Sipas njoftimit, ngritjet më të shpejta po regjistrohen në lumin Drini i Bardhë.