Arbëri

Vërshime të mëdha në pesë komuna [Video]

Foto: Facebook
 

Komunat e Gjakovës, Malishevës, Rahovecit, Drenasit dhe Suharekës janë prekur nga vërshimet e shiut.

Shiu i rrëmbyeshëm që ka rënë ditët e fundit, ka shkaktuar bllokime në rrugë dhe oborre.