Arbëri

Bizneset kërkojnë heqjen e kufizimeve ose zgjatje të orarit të punës

 

Në një konferencë për media bizneset po kërkojnë që të zgjatet orari që u lejon operimin e tyre.

Petrit Kllokoqi nga Shoqata e Gastronomëve ka thënë se gastronomët janë më të prekurit dhe kemi parë që masat nuk kanë pasur ndonjë efekt dhe se lakorja e infeksionit është rritur, raporton KOHA.