Arbëri

Kadrijaj thotë se janë njoftuar për procedurat e emërimeve në shërbimin e jashtëm

Kadrijaj thotë se janë njoftuar për procedurat e emërimeve në shërbimin e jashtëm
 

Në mëngjesin e sotëm u mblodhën anëtarët e Komisionit Parlamentar për Punë të Jashtme dhe Diasporë ku në rend dite ishte diskutimi lidhur me mbikëqyrjen dhe zbatimin e Ligjit për Shërbimin e Jashtëm.

Mirëpo ky komision u mbajt i mbyllur dhe pa praninë e mediave.