Arbëri

Arqipeshkëvi Metropolit i Tiranë-Durrës, Imzot George Frendo, mund COVID-in

Arqipeshkëvi Metropolit i Tiranë-Durrës, Imzot George Frendo, mund COVID-in
 

Lajm i mirë për besimtarët katolikë në Shqipëri. Imzot George Frendo ka fituar betejën me COVID-19 dhe ka dalë nga spitali. Frendo po trajtohej në Bari të Italisë.

Imzot Frendo u shpreh pak ditë më parë se ishte i paduruar për t’u kthyer në përditshmërinë në Arqidioqezën në Tiranë dhe jetën baritor.