Arbëri

Zemaj kërkon shtimin e numrit të studentëve në Fakultetin e Mjekësisë

Zemaj kërkon shtimin e numrit të studentëve në Fakultetin e Mjekësisë
 

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka kërkuar shtimin e numrit të studentëve në Fakultetin e Mjekësisë.

Ai ka thënë se këtë kërkesë emergjente ia ka adresuar ministrit të Arsimit, Ramë Likaj, po ashtu kryetarit edhe te kryetari i këshillit drejtues të UP-së, Ujkan Bajra, rektorit të UP-së, Naser Sahiti dhe dekanes së Fakultetit të Mjekësisë, Manxhuka Kërliu.