Arbëri

Gjykata e Hagës kthen dosjen ndaj Hashim Thaçit, kërkon prova shtesë...

Gjykata e Hagës kthen dosjen ndaj Hashim Thaçit, kërkon prova shtesë...
 

Zyra e Prokurorit të Specializuar në Hagë ka kthyer për plotësimin e dosjes dhe prova shtesë, “hetimin” ndaj Hashim Thaçit.

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, kreu i PDK-së Kadri Veseli dhe nëntë ish-ushtarë të UÇK-së janë zyrtarisht të akuzuar nga Prokuroria Speciale për krime lufte.