Arbëri

Shoqata e Gastronomëve të Kosovës u bën thirrje qytetarëve t’i respektojnë masat anti-covid-19

Shoqata e Gastronomëve të Kosovës u bën thirrje qytetarëve t’i respektojnë masat anti-covid-19
Foto: KOHA

Shoqata e Gastronomëve të Kosovës u ka bërë thirrje të gjithë qytetarëve që të respektojnë rregullat duke iu përmbajtur ligjit, masave ndaj luftimit të përhapjes së virusit COVID-19 dhe jo të hasin në vështirësi për menaxhimin e respektimit të tyre. Përndryshe, sipas tyre, në të kundërt pasojat mund të jenë shumë të rënda.

Shoqata ka kërkuar që të zbatohen në përpikmëri masat anti-covi-19 në fuqi, me qëllim të evitimit të marrjes së masave ekstreme kufizuese për qytetarët, bizneset, dhe veprimtaritë e tjera që preken nga to.