Arbëri

Zmbrapset Hoti, Qeveria përfshin në buxhet kushtin e AAK-së për Autostradën e Dukagjinit

“Autostrada e Dukagjinit nuk duhet të ndërtohet mbi baza të argumenteve politike por mbi bazat të studimeve të fizibilitetit … Mjetet e Autostradës së Dukagjinit do të shkojnë në projekte të tjera me të cilat do të përfitojnë qytetarët e krejt Rrafshit të Dukagjinit”. Kështu kishte thënë Avdullah Hoti në fund të vitit 2019 kur nuk ishte kryeministër.

Kryeministri Hoti është dorëzuar dhe ka pranuar që rreth një miliard euro, sa do t’i kushtojë buxhetit ndërtimi i “Autostradës së Dukagjinit”, të mos shpenzohen për shëndetësi, raporton KOHA.