Arbëri

Lirohet shtetasi kosovar Gjocaj, MPJD-ja përsërit thirrjen që të shmangen udhëtimet nëpër Serbi

Lirohet shtetasi kosovar Gjocaj, MPJD-ja përsërit thirrjen që të shmangen udhëtimet nëpër Serbi
 

Serbia e ka liruar shtetasin e Kosovës, Agim Gjocaj, të cilin e kishte arrestuar para afro dy jave. Ministria e Punëve të Jashtme dhe e Diasporës e Kosovës ka njoftuar për lirimin e Gjocajt, ndërsa ka kërkuar lirimin e menjëhershëm të Nezir Mehmetajt.

Gjocaj ishte arrestuar gjatë udhëtimit të tij transit nëpër territorin e Serbisë, ndërsa Nezir Mehmetaj vazhdon të mbetet në paraburgim në Serbi tash e dhjetë muaj.