Arbëri

Vlerësohet bashkëpunimi ndërmjet Kosovës dhe Japonisë

Vlerësohet bashkëpunimi ndërmjet Kosovës dhe Japonisë

Në përkrahje të Ambasadës së Republikës së Kosovës në Japoni dhe Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës së Republikës së Kosovës, Asociacioni i Miqësisë Kosovare-Japoneze ka organizuar diskutimin virtual me titull “Miqësia ndërmjet Kosovës dhe Japonisë”.

Me këtë rast, në emër të MPJD-së, zëvendësministrja Teuta Sahatqija, ka falënderuar Japoninë për kontributin e dhënë gjatë këtyre viteve, sidomos së fundmi në dhënien e donacioneve në përkrahje të menaxhimit të pandemisë COVID-19.