Arbëri

Veliu refuzon të raportojë për shkarkimin e Qalajt dhe shfuqizimin e Task-forcës

Veliu refuzon të raportojë për shkarkimin e Qalajt dhe shfuqizimin e Task-forcës
Foto: KP

Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu, ka refuzuar të raportojë para Komisionit për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes lidhur me shkarkimin e ish-drejtorit të Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj dhe shfuqizimin e Task-forcës Antikorrupsion.

Mungesa e tij është kritikuar nga anëtarët e Komisionit, duke u cilësuar si papërgjegjësi.