Arbëri

BQK-ja kërkon të zgjidhet më shpejtë përfaqësuesi ligjor për procesin e Arbitrazhit ndaj luteCredit

BQK-ja kërkon të zgjidhet më shpejtë përfaqësuesi ligjor për procesin e Arbitrazhit ndaj luteCredit
 

Guvernatori i BQK-së, Fehmi Mehmeti, ka kërkuar që sa më shpejtë të zgjidhen përfaqësuesit ligjor për të mbrojtur Kosovën në procesin e Arbitrazhit ndaj luteCredit.

Mehmeti këtë e ka thënë gjatë një takimi që ka pasur sot me ministrin e Drejtësisë, Selim Selimi dhe Avokatin e Përgjithshëm të Shtetit, Sami Istrefi. Ministri i Drejtësisë, Selim Selimi, në anën tjetër ka thënë se janë marrë të gjitha hapat e nevojshëm ligjor për këtë çështje.