Arbëri

Memli Krasniqi preket me COVID-19

Memli Krasniqi preket me COVID-19

Deputeti I PDK-së, Memli Krasniqi, ka njoftuar të mërkurën mbrëma se është prekur me COVID-19.

Ai përmes një njoftimi në Facebook, tha se është izoluar dhe se po ndjek rekomandimet e profesionistëve shëndetësorë.