Arbëri

Gashi: Janë paraqitur dëshmitarë të rinj në rastin Dehari

Gashi: Janë paraqitur dëshmitarë të rinj në rastin Dehari
 

Familja e Astrit Deharit dhe avokati Tomë Gashi kanë mbajtur sot konferencë për media, përmes së cilës kanë bërë të ditur se janë paraqitur persona të cilët kanë dhënë dëshmi të reja lidhur me rastin e vdekjes së Deharit.

Avokati Gashi ka thënë se së fundi është paraqitur edhe një avokat i cili ditën kritike ishte në Qendrën e Paraburgimit në Prizren, e që sipas tij, ai ka deklaruar se atë ditë ka parë gjëra të pazakonshme.