Arbëri

Sot, Dita Evropiane e Mikrofinancës

Sot, Dita Evropiane e Mikrofinancës

Institucionet mikrofinanciare në gjithë Evropën sot shënojnë 20 tetorin - Ditën Evropiane të Mikrofinancës.

Kjo ditë synon rritjen e ndërgjegjësimit për mikrofinancën si një mjet për të luftuar përjashtimin social dhe papunësinë në Evropë.