Arbëri

Mëngjeset e ftohta dhe me brymë këtë javë në Kosovë

Mëngjeset e ftohta dhe me brymë këtë javë në Kosovë

Në Kosovë moti mbetet me kushte të qëndrueshme meteorologjike.

Sipas Institutit Hidrometeorologjik të Kosovës, kjo situatë vjen si rrjedhojë e masave stabile të ajrit të cilat do të mbeten prezent gjatë gjithë kësaj periudhe të parashikimit.