Arbëri

Nesër protestojnë punëtorët teknikë

Sindikata e Pavarur e Sektorit Privat të Kosovës njoftoi ne nesër, gjatë tërë ditës punëtorët teknikë që operojnë në Ministrinë e Mjedisit, Ministrinë e Administratës se Pushtetit Lokal, Ministrinë e Zhvillimit Rajonal, Ministrinë e Drejtësisë dhe Administratës Publike do të protestojnë për ngritjen e pagave te tyre.

Punëtorët do të grumbullohen dhe protestojnë ne objektin e ish-Rilindjes dhe aty do të qëndrojnë tërë ditën.

Kryetari i Sindikatës, Jusuf Azemi, në ora 13:00 paralajmëroi se t’i vizitojë protestuesit dhe do te prononcohet për media./KSP