Arbëri

Haxhiu: VV-ja po mundohet ta politizojë punën e Komisionit hetimor për pandeminë

Deputeti i PDK-së, Bekim Haxhiu ka thënë se puna e Komisionit Hetimor për menaxhimin e pandemisë COVID-19, do të jap rezultate.

 

Deputeti i PDK-së, Bekim Haxhiu ka thënë se puna e Komisionit Hetimor për menaxhimin e pandemisë COVID-19, do të jap rezultate.

Ai ka thënë se janë në fazën e intervistimit dhe grumbullimit të fakteve.