Arbëri

Asociacioni shkakton ngërç në negociata, Lajçak thotë se takimi u anulua për shkak të pandemisë

Takimi i planifikuar për të hënën në Bruksel ndërmjet delegacionit të Kosovës dhe atij të Serbisë, është shtyrë. Si arsye është përmendur kujdesi ndaj pandemisë.

 

Takimi i planifikuar për të hënën në Bruksel ndërmjet delegacionit të Kosovës dhe atij të Serbisë, është shtyrë. Si arsye është përmendur kujdesi ndaj pandemisë.

Por deri më tani pandemia nuk ka paraqitur problem që palët t’i realizojnë disa takime me ndërmjetësimin e përfaqësuesit special për dialogun Kosovë-Serbi, Miroslav Lajçak.