Arbëri

Fletarresti ndaj Nasim Haradinajt: Frikësim i dëshmitarëve, hakmarrje e shkelje e fshehtësisë së procedurës

Fletarresti ndaj Nasim Haradinajt: Frikësim i dëshmitarëve, hakmarrje e shkelje e fshehtësisë së procedurës

Dhomat e Specializuara të Kosovës kanë konfirmuar të shtunën se nënkryetari i Organizatës së Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Nasim Haradinaj, dyshohet për veprën penale kundër administrimit të drejtësisë, frikësim të dëshmitarëve, hakmarrje dhe shkelje të fshehtësisë së procedurës.

Në versionin në anglishte dhe të redaktuar të fletarrestit, janë paraqitur dyshimet ndaj tij: